حمله سایبری بزرگ به شرکت‌های رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان السودانی: جمعیت عراق از ۴۵ میلیون نفر گذشت بزرگترین بسته تحریم‌های انگلیس علیه نفتکش‌های روسیه اعلام شد نخستین سفر خارجی وزیر جنگ سابق اسرائیل پس از صدور حکم بازداشتش در دیوان لاهه

حمله سایبری بزرگ به شرکت‌های رژیم صهیونیستی

روزنامه صهیونیستی «هآرتص» به نقل از شرکت امنیت شبکه «فایر آی» (FireEye) مدعی شد، ده‌ها وب‌سایت وابسته به شرکت‌های «دولتی» و خصوصی این رژیم مورد حمله سایبری قرار گرفته‌اند و این حمله توسط چین انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 10
کد خبر: ۹۸۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه‌ای صهیونیستی به نقل از یک شرکت امنیت شبکه نوشت، یک حمله سایبری بسیاری از شرکت‌های رژیم صهیونیستی را هدف گرفته و هکرها دنبال سرقت اطلاعات و اسرار تجاری بوده‌اند.

 

در این گزارش آمده، هدف از این حملات که از سال ۲۰۱۹ آغاز شده و تا دو سال ادامه داشته، کسب اطلاعات درباره شرکت‌های مذکور بوده است.

 

هآرتص به نقل از شرکت فایر ای نوشت، این بزرگترین و گسترده‌ترین حمله سایبری علیه وب‌سایت‌های صهیونیستی است که تا کنون رصد شده است.

 

بنا به گزارش شرکت فایر آی، «حملات سایبری چین» شرکت‌های دریانوردی و کشتی‌های صهیونیستی، شرکت‌های فناوری‌های پیشرفته، ارتباطات، موسسات امنیتی ودانشگاهی، شرکت‌های تکنولوژی را هدف گرفته است.

 

این شرکت تأکید کرد، هکرها دنبال سرقت اطلاعات و اسرار تجاری بوده اند و حمله سایبری مذکور بر هک ایمیل، سرقت اسناد محرمانه و مانند آن متمرکز بوده است.

 

یکی از پژوهشگران شرکت فایر آی مدعی شده، این حملات سایبری چین به مناقصه‌های بزرگ زیرساختی در فلسطین اشغالی مانند بندرها یا قطارها مربوط می‌شود که چینی‌ها در آن مشارکت دارند. چین قصد ایجاد یک خط زمینی و دریایی در دورتادور جهان را دارد.

 

حدود یک سال پیش، رسانه‌های صهیونیستی از حمله سایبری به سرورهای ده‌ها شرکت حمل و نقل و لجستیکی رژیم اسرائیل خبر دادند. به نوشته روزنامه صهیونیستی «کالکالیست» قربانیان این حمله گسترده سایبری واردکنندگان تجهیزات نظامی حساس و شرکت‌های لجستیکی و وارداتی بودند. /فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار